tule meille töihin

Haluatko auttaa ihmisiä elämään ihan parasta omaa elämää?

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa työskentelee vuosittain noin 300 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä eri alojen asiantuntijaa. Palvelujen piirissä on päivittäin noin 160 asiakasta.

Avoimet työpaikkamme löydät myös mm. TE-keskuksen sivuilta sekä Duunitorilta.

 

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus hakee talous- ja hallintopäällikköä vakituiseen virkasuhteeseen 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Etsimme joukkoomme talous- ja hallintopäällikköä

Hakulomake

Talous- ja hallintopäällikkö vastaa talous- ja tietohallinnon koordinoinnista. Tehtäviin kuuluu mm. kuntayhtymän talousarvion ja tilinpäätöksen laadinta, talous- ja rahoitussuunnittelu, hankintojen koordinointi ja sopimusten hallinta.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta talous- ja julkishallinnon tehtävistä. Arvostamme yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, kunnallisen toimintaympäristön hyvää tuntemista sekä taloushallinnon prosessien vankkaa osaamista.

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n sekä kuntayhtymässä voimassa olevien säännösten mukaisesti.  Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee toimittaa to 18.6.2020 klo 15.00 mennessä yllä olevan hakulomakkeen kautta.

Hakijat haastatellaan viikolla 26.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää

vs. talous- ja hallintopäällikkö Tuomo Huuskonen puh. 040 358 3309  ja kuntayhtymän johtaja Anita Lammassaari puh. 040 160 2410.
Rovaniemellä 25.5.2020

Kuntayhtymän johtaja

 

Meillä työntekijöistä pidetään huolta

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja mielekkään palvelutyön, hyvän perehdytyksen, moniammatillisen työyhteisön tuen, mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen, oman osaamisen kehittämiseen ja avoimeen verkostoitumiseen. Tarjoamme henkilökunnallemme lisäksi monipuoliset liikunta- ja henkilöstöpalvelut.

  • Toiminta-alueemme käsittää koko Lapin maakunnan. Päätoimipiste on Rovaniemellä.  
  • Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on koko ajan avoinna eripituisia sijaisuuksia.  

Mahdollisuuksia sijaisuuksista kiinnostuneille

Tarjolla on tehtäviä asumisen ohjaajille, sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille. Arvostamme työkokemusta sekä intoa työskennellä kehitysvamma-alalla ja neuropsykiatristen henkilöiden parissa. Lyhytaikaisia sijaisuuksia (1 pv -1 kk) on tarjolla asumisessa ja päiväaikaisessa toiminnassa. Sijaisuuksien tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuksia tutustua laaja-alaisesti toimintaamme.

Muita avoinna olevia toimia ja virkoja emme vastaanota tämän kautta eikä niitä oteta huomioon. Otamme tarvittaessa yhteyttä sopivaan hakijaan ja kutsumme haastatteluun ennen ensimmäistä sijaisuutta.

Täytä hakulomake

  • Lisätietoja: palveluesimies Nina Joutsen, p. 040 168 7304, etunimi.sukunimi@kolpene.fi
  • Sodankylä: palveluesimies Paula Pispa, puh. 040 637 1791, etunimi.sukunimi@kolpene.fi

Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista päiväaikaisessa toiminnassa Myllärin Pajalla tai perusopetuksessa Myllärin koululla, ota yhteyttä: palvelupäällikkö Merja Mustonen-Juopperi, p. 040 194 9346 tai rehtori Maarit Lasanen, p. 040 729 8831 (etunimi.sukunimi@kolpene.fi).