tule meille töihin

Haluatko auttaa ihmisiä elämään ihan parasta omaa elämää?

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa työskentelee vuosittain noin 300 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä eri alojen asiantuntijaa. Palvelujen piirissä on päivittäin noin 160 asiakasta.

Avoimet työpaikkamme löydät myös mm. TE-keskuksen sivuilta sekä Duunitorilta.

Opetuksen ja toiminnan vastuualueella on haettavana:

Koulunkäynninohjaajan sijaisuus ajalla 7.1.–31.12.2021 Myllärin koulussa

Hakulomake

Koulunkäynninohjaajat työskentelevät Myllärin koulussa lasten ja nuorten kanssa, joilla on kehitysvamma, autismikirjon häiriö ja/tai neuropsykiatrisia häiriöitä. Tehtävässä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiokeinojen hallinta sekä neuropsykiatrinen koulutus katsotaan eduksi.

Pätevyysvaatimuksena koulunkäynninohjaajan tehtävään on terveydenhuollon ammattitutkinto, koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto / erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto. Iltapäivisin ja koulun loma-aikoina koulunkäynninohjaajat työskentelevät koululaisten ja / tai opiskelijoiden aamu- ja iltapäivätoiminnan työntekijöinä.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n sekä kuntayhtymässä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Tehtävä täytetään 7.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koulun rehtori Maarit Lasanen vastaa tiedusteluihin puhelimitse 040 729 8831 tai sähköpostitse maarit.lasanen@kolpene.fi. Hakemukset 14.12.2020 klo 15.00 mennessä yllä olevan hakulomakkeen kautta.

Tämä ilmoitus julkaistaan mol.fi-sivuilla, Duunitorilla, viikkotiedotteessa, www.kolpene.fi-sivuilla.

Rovaniemellä 23.11.2020

Opetuksen ja toiminnan vastuualueen esimies

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana

Asumisen palveluiden vastuualueella 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Asumisen ohjaajan toimi (3) toistaiseksi

Hakulomake

Pätevyysvaatimuksena

  • asumisen ohjaajan toimeen on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Asumisen ohjaajan toimessa arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelystä. Tehtävissä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n sekä kuntayhtymässä voimassaolevien säännösten mukaisesti. Valittujen on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan, esitettävä tartuntalain 48 §:n mukaiset voimassa olevat rokotukset sekä lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Tehtäviin sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaavat Asumisen palveluiden palvelupäällikkö, vastuualueen esimies Katja Koivisto, katja.koivisto@kolpene.fi, puh. 040 661 4068 sekä palveluesimies Tanja Hartikainen, tanja.hartikainen@kolpene.fi, puh. 040 196 1638 ja palveluesimies Jukka Siltala, jukka.siltala@kolpene.fi 040 180 1088

Toimiin haetaan sähköisesti ma 14.12.2020 klo 15 mennessä yllä olevan hakulomakkeen kautta.

Rovaniemi 19.11.2020

Vastuualueen esimies

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana

Asumisen palveluiden vastuualueella 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Toiminnan ohjaajan toimi

Hakulomake

Pätevyysvaatimuksena

  • Toiminnan ohjaajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteinen tutkinto

Toiminnan ohjaajan toimessa arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelystä. Tehtävässä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n sekä kuntayhtymässä voimassaolevien säännösten mukaisesti. Valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan, esitettävä tartuntalain 48 §:n mukaiset voimassa olevat rokotukset sekä lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Tehtävään sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaavat Palveluesimies Tanja Hartikainen, tanja.hartikainen@kolpene.fi puh. 040 1961638 Palveluesimies Jukka Siltala, jukka.siltala@kolpene.fi puh.040 180 1088 sekä asumisen palveluiden palvelupäällikkö, vastuualueen esimies Katja Koivisto, katja.koivisto@kolpene.fi, puh. 040 661 4068.

Toimiin haetaan sähköisesti ma 14.12.2020 klo 15 mennessä yllä olevan hakulomakkeen kautta.

Rovaniemi 19.11.2020

Vastuualueen esimies

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana

Asumisen palveluiden vastuualueella Rovaniemellä 7.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Sairaanhoitajan toimi toistaiseksi

Hakulomake

Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on laissa 559/1994 tarkoitettu sairaanhoitajan kelpoisuus, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Sairaanhoitaja toimii moniammatillisessa työryhmässä terveydenhuollon asiantuntijana. Haemme henkilöä, jolla on sekä kehitysvamma-alan ja mahdollisesti autismiin liittyvää osaamista sekä kokemusta neuropsykiatrisen asiakkaan parissa työskentelystä. Toimessa on jaksotyöaika. Toimessa edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Toimen palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n sekä kuntayhtymässä voimassaolevien säännösten mukaisesti. Valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Toimeen valitun on esitettävä tartuntalain 48 §:n mukaiset voimassa olevat rokotukset. Toimeen sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaavat

Palveluesimies Tanja Hartikainen tanja.hartikainen@kolpene.fi, puh. 040 196 1638, palveluesimies Jukka Siltala, jukka.siltala@kolpene.fi 040 180 1088, palvelupäällikkö, vastuualueen esimies Katja Koivisto, katja.koivisto@kolpene.fi, puh. 040 661 4068

Toimiin haetaan sähköisesti ma 30.11.2020 klo 15 mennessä yllä olevan hakulomakkeen kautta.

Rovaniemi 3.11.2020

Vastuualueen esimies

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana

Asumisen palveluiden vastuualueella 7.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Asumisen ohjaajan toimi toistaiseksi

Hakulomake

Pätevyysvaatimuksena asumisen ohjaajan toimeen on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Asumisen ohjaajan toimessa arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelystä. Tehtävissä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n sekä kuntayhtymässä voimassaolevien säännösten mukaisesti. Valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan, esitettävä tartuntalain 48 §:n mukaiset voimassa olevat rokotukset sekä lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Tehtävään sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaavat

Asumisen palveluiden palvelupäällikkö, vastuualueen esimies Katja Koivisto, katja.koivisto@kolpene.fi, puh. 040 661 4068 sekä palveluesimies Tanja Hartikainen, tanja.hartikainen@kolpene.fi, puh. 040 196 1638 ja palveluesimies Jukka Siltala, jukka.siltala@kolpene.fi  040 180 1088.

Toimeen haetaan sähköisesti ma 30.11.2020 klo 15 mennessä yllä olevan hakulomakkeen kautta.

Rovaniemi 3.11.2020

Vastuualueen esimies

Meillä työntekijöistä pidetään huolta

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja mielekkään palvelutyön, hyvän perehdytyksen, moniammatillisen työyhteisön tuen, mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen, oman osaamisen kehittämiseen ja avoimeen verkostoitumiseen. Tarjoamme henkilökunnallemme lisäksi monipuoliset liikunta- ja henkilöstöpalvelut.

  • Toiminta-alueemme käsittää koko Lapin maakunnan. Päätoimipiste on Rovaniemellä.  
  • Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on koko ajan avoinna eripituisia sijaisuuksia.  

Mahdollisuuksia sijaisuuksista kiinnostuneille

Tarjolla on tehtäviä asumisen ohjaajille, sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille. Arvostamme työkokemusta sekä intoa työskennellä kehitysvamma-alalla ja neuropsykiatristen henkilöiden parissa. Lyhytaikaisia sijaisuuksia (1 pv -1 kk) on tarjolla asumisessa ja päiväaikaisessa toiminnassa. Sijaisuuksien tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuksia tutustua laaja-alaisesti toimintaamme.

Muita avoinna olevia toimia ja virkoja emme vastaanota tämän kautta eikä niitä oteta huomioon. Otamme tarvittaessa yhteyttä sopivaan hakijaan ja kutsumme haastatteluun ennen ensimmäistä sijaisuutta.

Täytä hakulomake

  • Lisätietoja: palveluesimies Nina Joutsen, p. 040 168 7304, etunimi.sukunimi@kolpene.fi
  • Sodankylä: palveluesimies Paula Pispa, puh. 040 637 1791, etunimi.sukunimi@kolpene.fi

Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista päiväaikaisessa toiminnassa Myllärin Pajalla tai perusopetuksessa Myllärin koululla, ota yhteyttä: palvelupäällikkö Merja Mustonen-Juopperi, p. 040 194 9346 tai rehtori Maarit Lasanen, p. 040 729 8831 (etunimi.sukunimi@kolpene.fi).