Meille töihin

Haluatko auttaa ihmisiä elämään ihan parasta omaa elämää?

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa työskentelee vuosittain noin 300 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä eri alojen asiantuntijaa. Palvelujen piirissä on päivittäin noin 160 asiakasta.

 • Haemme työntekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin Sodankylään

  Haemme työntekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin

  Tarjolla on tehtäviä lähihoitajille, sosionomeille ja sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille. Arvostamme työkokemusta sekä intoa työskennellä kehitysvamma-alalla ja neuropsykiatristen henkilöiden parissa. Lyhytaikaisia sijaisuuksia on tarjolla asumisessa. Sijaisuuksien tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuksia tutustua laaja-alaisesti toimintaamme.

  Yhteydenotot palveluesimies Paula Pispa, paula.pispa@kolpene.fi, puh. 040 637 1791.

 • Ylilääkärin virka

  Haemme ammattilaista vastaamaan kehitysvammaisten ja autististen henkilöiden lääketieteellisestä hoidosta, tutkimuksesta ja kuntoutuksesta. Viran sijoituspaikka on Rovaniemellä Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa. Ylilääkäri toimii alansa asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä, työ sisältää asiakkaiden tutkimuksen ja arvioinnin lisäksi asiakkaan kuntoutusverkoston konsultoinnin. Tarjoamme kuntouttavaa asumista ja hoitoa noin sadalle henkilölle sekä tutkimus- ja kuntoutuspalveluja noin 300 henkilölle. Palvelukeskus sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja Lapin keskussairaalaa, vesistöjen ja Ounasvaaran tuntumassa. Henkilökuntaa on noin 230.

  Tehtävässä on pätevyysvaatimuksena soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Pätevälle hakijalle tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen sekä kuntayhtymässä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Virkaan kuuluu koeaika. Hakijan on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä laissa 504/2002 tarkoitettu ote.

  Tarkempia tietoja tehtävästä antavat kuntoutuspäällikkö Eija Halonen, puh. 040 737 6354, eija.halonen@kolpene.fi sekä kuntayhtymän johtaja Anita Lammassaari, anita.lammassaari@kolpene.fi, p. 040 160 2410.

  Kuntayhtymän johtajalle osoitetut hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 25.2.2019 klo 15 mennessä os. Kolpeneen palvelukeskus, Myllärintie 35, 96400 Rovaniemi tai kolpeneen.palvelukeskus@kolpene.fi.

  Rovaniemellä 16.1.2019

  Kuntayhtymän johtaja

 • Fysioterapeutin sijaisuus 1.4.2019 alkaen

  Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana

  Fysioterapeutin sijaisuus 1.4.2019 alkaen

  Haemme moniammatilliseen työryhmään fysioterapeutiksi laillistettua fysioterapeuttia, jonka toimenkuvaan sisältyy autismin kirjon piiriin kuuluvien, monitarpeisten sekä kehitysvammaisten lasten ja aikuisten asiakkaiden fysioterapiatarpeen arviointi ja terapian toteutus.

  Sinulta odotamme intoa, itsenäistä tutkivaa työotetta ja valmiuksia työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Erityisesti toivomme sinulta perehtyneisyyttä autismikuntoutukseen sekä liikuntaesteisten ja monitarpeisten terapiatarpeen arviointiin ja ohjaukseen. Eduksi katsomme myös hyvän suomenkielen kirjallisen ja suullisen taidon, apuväline- ja terapiaprosessien hallinnan sekä Kelan avokuntoutuksen standardin tuntemuksen (GAS, ICF). Tarjoamme sinulle tarvittaessa koulutusta ja perehdytystä tehtävään sekä moniammatillisen työryhmän tuen.

  Pätevyysvaatimuksena on laillistetun fysioterapeutin pätevyys. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan, esitettävä tartuntalain 48 §:n mukaiset voimassa olevat rokotukset ja lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.

  Tiedustelut kustannuspaikan esimies Else Ylianttila puh. 040 176 2851, etunimi.sukunimi@kolpene.fi. Hakemukset tulee toimittaa 28.2.2019 klo 15.00 mennessä.

   

  Rovaniemellä 16.1.2019

  Vastuualueen esimies

  Täytä hakulomake

Meillä työntekijöistä pidetään huolta

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja mielekkään palvelutyön, hyvän perehdytyksen, moniammatillisen työyhteisön tuen, mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen, oman osaamisen kehittämiseen ja avoimeen verkostoitumiseen. Tarjoamme henkilökunnallemme monipuoliset liikunta- ja henkilöstöpalvelut.

 • Toiminta-alueemme käsittää koko Lapin maakunnan. Päätoimipiste on Rovaniemellä.  
 • Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on koko ajan auki eripituisia sijaisuuksia.  

Mahdollisuuksia sijaisuuksista kiinnostuneille

Tarjolla on tehtäviä lähihoitajille, sosionomeille ja sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille. Arvostamme työkokemusta sekä intoa työskennellä kehitysvamma-alalla ja neuropsykiatristen henkilöiden parissa. Lyhytaikaisia sijaisuuksia on tarjolla asumisessa ja päiväaikaisessa toiminnassa. Sijaisuuksien tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuksia tutustua laaja-alaisesti toimintaamme.

Sijaisrekisteriin voit ilmoittautua täyttämällä tämän sähköisen lomakkeen (muita hakuja emme vastaanota tämän kautta eikä niitä oteta huomioon). Otamme tarvittaessa yhteyttä sopivaan hakijaan ja kutsumme haastatteluun ennen ensimmäistä sijaisuutta.

 • Lisätietoja: varahenkilöstön vs. palveluesimies Outi Raaterova, p. 040 168 7304, etunimi.sukunimi@kolpene.fi

Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista päiväaikaisessa toiminnassa Myllärin Pajalla tai perusopetuksessa Myllärin koululla ota yhteyttä Palvelupäällikkö Merja Mustonen-Juopperiin tai rehtori Juha Alaraatikkaan, etunimi.sukunimi@kolpene.fi.

Täytä sähköinen hakulomake