Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus

Turvallinen ympäristö kasvaa ja oppia kaikissa elämän vaiheissa

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus tarjoaa kehitysvammaisille ja autistisille henkilöille viihtyisän kodin, jossa hänen turvanaan ovat kokeneet ammattilaiset. Asumispalvelut järjestetään yksilöllisesti, huomioimalla asukkaan tarpeet niin että hän pystyy elämään parasta omaa elämää.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus

Kolpene on tuki- ja osaamiskeskus, joka vastaa tutkimus- kuntoutus- ja kriisipalvelujen, asumisen palvelujen sekä päiväaikaisen toiminnan tuottamisesta erityisen tuen tarpeessa oleville henkilöille sekä tukee lähipalvelujen toimintaa asiantuntemuksellaan.

Turvallinen ja mukava Kolpene

Erityistä hoivaa koko Lapin alueella

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on erityisen vaativan tuen ja kuntoutuksen yksikkö, joka toimii moniammatillisesti asiakkaan ja hänen verkostonsa tukena

Laadukasta ja monipuolista palvelua

Kolpene tunnetaan maakunnassa ja valtakunnallisesti laadukkaitten erityispalvelujen tuottajana.  

60 vuoden kokemus

Kolpene on toiminut jo 60 vuoden ajan.  Meillä on noin 400 työntekijää eri tehtävissä.

Ihan parasta omaa elämää

Kolpeneella asuminen ja kuntoutus järjestetään yksilöllisesti niin, että asukas voi elää parasta omaa elämäänsä.

Asiakkaaksi Kolpeneelle

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus tarjoaa kehitysvammaisille ja autistisille henkilöille palveluita, jossa hänen turvanaan ovat kokeneet ammattilaiset. Asumispalvelut järjestetään yksilöllisesti, huomioimalla asukkaan tarpeet niin että hän pystyy elämään parasta omaa elämää.

Osaamisen laatua

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen tutkimuksessa, toimintakyvyn arvioinnissa ja kuntoutuksessa sovellettavia viitekehyksiä ja menetelmiä

Meille töihin

Media ja materiaalit

Oppaita, esitteitä sekä kommunikaatiomateriaalia

Päätöksenteko

Ylintä päätösvaltaa Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa käyttää neljän vuoden välein valittava valtuusto. Valtuuston valitseman hallituksen tehtävänä on mm. valvoa kuntayhtymän etua ja edustaa sitä.