Palvelukoti Metsärinne 1

Ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille ja autismin kirjon nuorille ja aikuisille

Metsärinne 1 tarjoaa pitkäaikaista asumista ja kuntoutusta runsaasti tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autisminkirjon nuorille ja aikuisille.

Perustiedot

Sijainti ja tilat

Palvelukoti sijaitsee Kolpeneella osoitteessa Myllärintie 35, 96400 Rovaniemi. Metsärinne 1 palvelukodit ovat 1-5 paikkaisia. Jokaisella asiakkaalla on oma huone. Asiakkaiden käytössä on yhteiset oleskelutilat, keittiötilat ja sauna. Palvelukodissa järjestetään pienryhmäasumista neljässä ryhmässä.

Toimintaperiaatteet ja tavoitteet

Tavoitteena on turvata asiakkaille yksilöllisen suunnitelman mukainen asuminen, kuntoutus ja palvelut. Asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja omien voimavarojen tukeminen on keskeistä ja noudatamme valtakunnallista ohjeistusta yksilöllisen tuen laatukriteereitä.

Henkilöstö

Metsärinne 1:llä työskentelee moniammatillinen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö. Henkilöstö on kouluttautunut autisminkirjon asiakkaiden kanssa toimimiseen. Henkilöstö toimii yhteistyössä moniammatillisen asiantuntijatyöryhmän kanssa.

Maksut ja hakeutuminen

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan kehitysvammapalveluiden tai terveydenhuollon vastuuhenkilöön. Asiakkailta peritään sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuja koskevan asetuksen mukaiset maksut.  Asiakkaan kotikunta maksaa kuntayhtymän hinnaston mukaisen käyttöpäivän hinnan.

Yksilöllisen tuen laatukriteerit (verneri.net)

Yksikön yhteystiedot

Metsärinne 1 B
Metsärinne 1 C

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Sari Bujupi
palveluesimies
040 482 8450
sari.bujupi@kolpene.fi

Lataa esite