Luoto: Aatos

Aatos tarjoaa pitkäaikaista kuntoutusta ja asumista runsaasti tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autisminkirjon nuorille ja aikuisille.

Perustiedot

Sijainti ja tilat

Aatos sijaitsee Luodon uudisrakennuksessa Kolpeneella osoitteessa Myllärintie 35, 96400 Rovaniemi. Tiloihin on suunniteltu neljä esteetöntä asuntoa kehitysvammaisille ja autisminkirjon asiakkaille. Asiakkaiden käytössä on yksiö, sauna ja kuntosali.

Toimintaperiaatteet ja tavoitteet

Tavoitteena on turvata asiakkaille yksilöllisen suunnitelman mukainen asuminen, kuntoutus ja palvelut. Keskeistä on asiakkaan elämänhallinnan tukeminen erilaisin keinoin ja kuntoutuksessa harjoitellaan itsenäisessä asumisessa tarvittavia taitoja.

Henkilöstö

Luodon Aatoksessa työskentelee moniammatillinen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö. Henkilöstö on kouluttautunut autisminkirjon asiakkaiden kanssa toimimiseen. Henkilöstö toimii yhteistyössä moniammatillisen asiantuntijatyöryhmän kanssa.

Maksut ja hakeutuminen

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan kehitysvammapalveluiden tai terveydenhuollon vastuuhenkilöön. Asiakkailta peritään sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuja koskevan asetuksen mukaiset maksut. Asiakkaan kotikunta maksaa kuntayhtymän hinnaston mukaisen käyttöpäivän hinnan.

Yksilöllisen tuen laatukriteerit (verneri.net)

Yksikön yhteystiedot

Luoto – Aatos

040 820 8821

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Sari Bujupi
palveluesimies, Luoto
040 482 8450
sari.bujupi@lapha.fi

Lataa esite

Kuvia tiloista