Leiritoimintaa Vuomassa kesäkuussa 2021

Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä järjestää kesäkuussa 2021 kaksi viikon kestävää kesäleiriviikkoa erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Leiripaikkana toimii lasten- ja nuorten tutkimus- ja kuntoutusyksikkö Säde lähiympäristöineen. Leirit toteutetaan viikoilla 23 ja 24. Jokainen leiriviikko pyritään järjestämään lasten ja nuorten toimintakyvyn, tarpeiden ja yksilöllisten toiveiden mukaisesti.

Toteutuvat leiriviikot:

  • 7.-11.6.2021
  • 14.-18.6.2021

Leirillä tarjoillaan kaksi lämmintä ateriaa, aamu-, väli- ja iltapalat. Yöpyminen tapahtuu Säteessä 1 hengen huoneissa. Työntekijöinä leirillä toimii kuntoutusyksikön vakituinen henkilökunta. Asiakkaalle leiri on maksuton. Leirille osallistumiseksi tarvitset maksusitoumuksen kotikuntasi kehitysvammahuollon vastuuhenkilöltä.

Hakeutuminen leirille tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta tai sähköpostitse. Ilmoitathan halukkuutesi leirille viimeistään 30.4.2021.

Lisätietoja saat Säteen toiminnanohjaajalta Emmi Vaaralalta joko sähköpostitse emmi.vaarala@kolpene.fi tai puhelimitse 040 6149355.

Tervetuloa viettämään aurinkoinen kesäleiriviikko Säteeseen!

Leirin esite (pdf)

Muita uutisia