Infokahvila Voimala Kuntoutuskeskus Vuomassa

Teemailtoja vanhemmille ja sidosryhmille

Kuntoutuskeskus Vuoma järjestää toimintakauden jokaisena kuukautena teemailtoja vanhemmille, sidosryhmille ja kaikille kiinnostuneille. Ryhmien tavoitteena on tukea vanhemmuutta, tarjota ajankohtaista tietoa, ohjata ja neuvoa esimerkiksi palvelu- ja tukitoimien hakemisessa, oman elämän suunnittelussa, nivelvaiheiden sekä jokapäiväisen arjen sujumisen tukemisessa. Ryhmien vetäjinä toimivat vaihtelevasti kuntoutuskeskus Vuoman asiantuntijatyöntekijät. Ryhmiin on kaikilla vapaa pääsy. Ryhmään voit osallistua myös etänä.

  • Infokahvila Voimala tiistaina 12.10.2021 klo 17.30-19: Aiheena; ”Inkluusion tukeminen kouluyhteisössä”. Konsultoivat opettajat kehittämishankkeesta alustavat aiheesta. Alustajina Konsultatiivinen sairaalaopetus Lapin maakunnassa -hankkeen (esite) työntekijät Anu Soudunsaari, Elina Poikela ja Anna-Mari Perälä sekä Jukka Turpeennimi Kolmiportaisen tuen ja inkluusion kehittämishankkeesta. Ilmoittautuminen
  • Infokahvila Voimala tiistaina 16.11.2021 klo 17.30–19: Aiheena: ”Oikeus olla erilainen – K0 kiusaamisen vastainen toiminta”. Aiheesta alustamassa K0- koordinaattori Mari Riekkinen, Rovaniemen kaupunki sekä Tiina Haapsalo joka puhuu PIKI-toimimintamallista, joka on pienten lasten kiusaamisen ehkäisy malli. Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmätapaamisiin ei ole velvoitetta osallistua, voit ilmoittautua vain niihin ryhmiin, joiden aiheet ovat ajankohtaisia ja koskettavat elämäntilannettanne tai josta haluaisitte saada lisätietoa.

Jos tulet mukaan etäyhteydellä, lähetämme sähköpostiisi kokouslinkin ennen koulutusta. Etäyhteyttä varten suosittelemme tietokoneen käyttöä. Käytämme Teams-ohjelmaa, mutta ohjelmaa ei tarvitse olla asennettuna vaan linkin kauttakin voit liittyä mukaan. Selaimista parhaiten toimii Edge ja Chrome. Linkkiä voi ja kannattaakin testata etukäteen ennen ryhmän alkamista. Seuraathan ohjelman antamia ohjeita.

Lisäkysymyksien osalta yhteyshenkilönä toimii:
Lapin digiNepsy-klinikka -hankkeen projektipäällikkö Jari Martikainen, jari.martikainen(a)kolpene.fi

Muita uutisia