Infokahvila Voimala Kuntoutuskeskus Vuomassa

Teemailtoja vanhemmille ja sidosryhmille

Kuntoutuskeskus Vuoma järjestää toimintakauden jokaisena kuukautena teemailtoja vanhemmille, sidosryhmille ja kaikille kiinnostuneille. Ryhmien tavoitteena on tukea vanhemmuutta, tarjota ajankohtaista tietoa, ohjata ja neuvoa esimerkiksi palvelu- ja tukitoimien hakemisessa, oman elämän suunnittelussa, nivelvaiheiden sekä jokapäiväisen arjen sujumisen tukemisessa. Ryhmien vetäjinä toimivat vaihtelevasti kuntoutuskeskus Vuoman asiantuntijatyöntekijät. Ryhmiin on kaikilla vapaa pääsy. Ryhmään voit osallistua myös etänä.

  • Tiistaina 13.4.2021 klo 17.30 Lasten- ja nuorten seksuaalisuus (ilmoittaudu)
  • Tiistaina 18.5.2021 klo 17.30 Aistiesteetön ympäristö (ilmoittaudu)

Kaikkiin ryhmätapaamisiin ei ole velvoitetta osallistua, voit ilmoittautua vain niihin ryhmiin, joiden aiheet ovat ajankohtaisia ja koskettavat elämäntilannettanne tai josta haluaisitte saada lisätietoa.

Jos tulet mukaan etäyhteydellä, lähetämme sähköpostiisi kokouslinkin ennen koulutusta. Etäyhteyttä varten suosittelemme tietokoneen käyttöä. Käytämme Teams-ohjelmaa, mutta ohjelmaa ei tarvitse olla asennettuna vaan linkin kauttakin voit liittyä mukaan. Selaimista parhaiten toimii Edge ja Chrome. Linkkiä voi ja kannattaakin testata etukäteen ennen ryhmän alkamista. Seuraathan ohjelman antamia ohjeita.

Lisäkysymyksien osalta yhteyshenkilönä toimii:
Lapin digiNepsy-klinikka -hankkeen projektipäällikkö Jari Martikainen, jari.martikainen(a)kolpene.fi

Muita uutisia