Infokahvila Voimala Kuntoutuskeskus Vuomassa

Vuoman vanhempainryhmät

Kuntoutuskeskus Vuoma järjestää toimintakauden jokaisena kuukautena teemoittaisia vanhempainryhmiä. Ryhmien tavoitteena on tukea vanhemmuutta, tarjota ajankohtaista tietoa, ohjata ja neuvoa esimerkiksi palvelu- ja tukitoimien hakemisessa, oman elämän suunnittelussa, nivelvaiheiden sekä jokapäiväisen arjen sujumisen tukemisessa. Ryhmien vetäjinä toimivat vaihtelevasti kuntoutuskeskus Vuoman asiantuntijatyöntekijät. Ryhmiin on kaikilla vanhemmilla vapaa pääsy. Ryhmään voit osallistua myös etänä. Ilmoittautuminen päättyy koulutusta edeltävänä päivänä.

Ryhmät jatkuvat tammikuussa 2020 ja ilmoittautuminen alkaa pian.

 

 

Kaikkiin ryhmätapaamisiin ei ole velvoitetta osallistua, voit ilmoittautua vain niihin ryhmiin, joiden aiheet ovat ajankohtaisia ja koskettavat elämäntilannettanne tai josta haluaisitte saada lisätietoa.

Jos tulet mukaan etäyhteydellä, lähetämme sähköpostiisi kokouslinkin ennen koulutusta. Etäyhteyttä varten suosittelemme tietokoneen käyttöä. Käytämme Skype for business-ohjelmaa, mutta ohjelmaa ei tarvitse olla asennettuna vaan linkin kauttakin voit liittyä mukaan. Linkkiä voi ja kannattaakin testata etukäteen ennen ryhmän alkamista ja asentaa laitteesi tarvitsemat lisäohjelmat. Seuraathan ohjelman antamia ohjeita.

  • Rovaniemellä tilaisuuteen voit osallistua ELOkololla, osoitteessa Pohjolankatu 10. Tarjolla on kahvia/teetä ja pientä purtavaa.
  • Sodankylässä tilaisuuteen voit osallistua Aisakellon asumisyksikössä osoitteessa Aisakellontie 9.

 

Lisäkysymyksien osalta yhteyshenkilönä toimii:
Lapin digiNepsy-klinikka -hankkeen projektipäällikkö Jari Martikainen, jari.martikainen(a)kolpene.fi

Muita uutisia