Infokahvila Voimala Kuntoutuskeskus Vuomassa

Vuoman vanhempainryhmät

Kuntoutuskeskus Vuoma järjestää toimintakauden jokaisena kuukautena teemoittaisia vanhempainryhmiä. Ryhmien tavoitteena on tukea vanhemmuutta, tarjota ajankohtaista tietoa, ohjata ja neuvoa esimerkiksi palvelu- ja tukitoimien hakemisessa, oman elämän suunnittelussa, nivelvaiheiden sekä jokapäiväisen arjen sujumisen tukemisessa. Ryhmien vetäjinä toimivat vaihtelevasti kuntoutuskeskus Vuoman asiantuntijatyöntekijät. Ryhmiin on kaikilla vanhemmilla vapaa pääsy. Ryhmään voit osallistua myös etänä.

  • HUHTIKUU tiistai 14.4.2020 kello 17:00:18:30Teemana erityisliikunta ja harrastusmahdollisuudet Lapissa. Toimintavälineet tutuksi ja yhteiset harrastusmahdollisuudet. Vetäjänä liikunnanohjaaja Riku Ollikainen ja fysioterapeutti Ville Vilén. (ilmoittaudu ryhmään)
  • TOUKOKUU tiistai 12.5.2020 kello 17:00-18:30Teemana itsemääräämisoikeus osana jokapäiväistä elämää. Apua ja tukea tarvitsevien ihmisten itsemääräämisoikeuden toteutuminen arjessa ja periaatteita itsemääräämisoikeuden toteuttamiseen erityistä tukea tarvitsevan henkilön elämänkaarella. Vetäjinä kuntoutussuunnittelija Maila Haltia sekä psykologi Juuso Ojaniemi. (ilmoittaudu ryhmään)

Kaikkiin ryhmätapaamisiin ei ole velvoitetta osallistua, voit ilmoittautua vain niihin ryhmiin, joiden aiheet ovat ajankohtaisia ja koskettavat elämäntilannettanne tai josta haluaisitte saada lisätietoa.

Jos tulet mukaan etäyhteydellä, lähetämme sähköpostiisi kokouslinkin ennen koulutusta. Etäyhteyttä varten suosittelemme tietokoneen käyttöä. Käytämme Skype for business-ohjelmaa, mutta ohjelmaa ei tarvitse olla asennettuna vaan linkin kauttakin voit liittyä mukaan. Linkkiä voi ja kannattaakin testata etukäteen ennen ryhmän alkamista ja asentaa laitteesi tarvitsemat lisäohjelmat. Seuraathan ohjelman antamia ohjeita.

Lisäkysymyksien osalta yhteyshenkilönä toimii:
Lapin digiNepsy-klinikka -hankkeen projektipäällikkö Jari Martikainen, jari.martikainen(a)kolpene.fi

Muita uutisia