Asumisyksikkö Soolo

Tuettua asumista

Asuntoryhmä Soolo tuottaa tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on saatavilla ympäri vuorokauden. Erillisistä asunnoista koostuvien asuntoryhmien asunnot ovat kooltaan 30m2- 35m2. Asunnot ovat esteettömiä ja normaalivarusteisia. Tilaratkaisut antavat mahdollisuuden myös kimppa-asumiseen.

Perustiedot

Soolo

Asuntoryhmässä on neljä esteetöntä ja normaalivarusteista asuntoa, joissa kaikissa on oma sisäänkäynti. Asunnoissa on huomioitu erityisryhmien asumisen laatusuositukset ja muut yksilöllisiä tarpeita tukevat tekijät. Jokaisessa asunnossa on omat wc- ja kylpytilat sekä keittiö.

Asumisessa korostuvat asiakkaan tulevaisuuden ja sosiaalisen elämän suunnittelu ja kommunikoinnin yksilöllisten tarpeiden arviointi ja käytännön tukitoimet. Asuminen on tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Toiminta lyhyesti

Toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaan omien arvojen ja elämänrytmin sekä kodin ja yksityisyyden kunnioittaminen. Tavoitteena on elämänhallinnan parantuminen ja yhteiskunnallisen osallisuuden lisääntyminen. Asuntoryhmässä tuetaan ja harjoitellaan asumisessa tarvittavia taitoja.

Yksikön yhteystiedot

Puh: 040 674 7092

 

Sivu päivitetty 17.4.2023

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Maarit Tallqvist
palveluesimies, Koivuojankatu, Tempo, Komppi ja Soolo
040 670 1571
maarit.tallqvist@lapha.fi

Lataa esite

Sijainti kartalla