Asumisyksikkö Tempo

Tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua

Tempo on ryhmäasunto, jossa on viisi asuntoa. Asunnoissa on huomioitu erityisryhmien asumisen laatusuositukset ja muut yksilöllisiä tarpeita tukevat tekijät. Jokaisessa asunnossa on omat wc- ja kylpytilat. Tempossa asuminen on tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Perustiedot

Toiminta lyhyesti

Toiminta perustuu yksilökeskeiseen elämänsuunnitteluun jossa asiakasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan ja mahdollisuuksiaan arkielämän toiminnoissa, opinnoissa sekä vapaa-ajalla ja harrastuksissa. Tavoitteenamme on, että jokainen asiakas tulee kuulluksi omana itsenään.

Kaikessa toiminnassa korostuvat asiakkaan kunnioittaminen, itsemääräämisoikeuden toteutuminen, osallisuus, sekä lähiverkoston huomioiminen. Nuorelle henkilölle Tempossa asuminen voi olla jatko-opiskeluun, asumisharjoitteluun tai muuttovalmennukseen liittyvä elämäntilanne.

Maksut ja hakeutuminen

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan kehitysvammapalveluiden tai terveydenhuollon vastuuhenkilöön. Asiakas maksaa asumisestaan vuokran vuokrasopimuksen mukaan. Asiakkaan kotikunta maksaa hinnaston mukaisen käyttöpäivän hinnan.

Yksikön yhteystiedot

Puh: 040 674 7093

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Maarit Tallqvist
palveluesimies, Koivuojankatu, Tempo, Komppi ja Soolo
040 670 1571
maarit.tallqvist@lapha.fi

Lataa esite

Sijainti kartalla