Asumisyksikkö Rasti

Tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua

Asumisyksikkö Rasti tarjoaa tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua nuorille ja aikuisille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Rastissa työskentelee kokenut moniammatillinen työryhmä.

Perustiedot

Rasti

Rasti on ryhmäasunto jossa jokaisella asiakkaalla on oma huone. Asiakkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelutilat, keittiötilat, sauna ja kodinhoitotilat. Asumisessa korostuvat asiakkaan yksilöllisten tarpeiden arviointi ja käytännön tukitoimet.

Toiminta lyhyesti

Toiminta perustuu yksilökeskeiseen suunnitteluun, jonka avulla asiakkaita tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan ja vahvuuksiaan arkielämän toiminnoissa. Asuminen perustuu moniammatillisesti laadittuun palvelu- ja hoitosuunnitelmaan sekä omanelämän suunnitelmaan.

Tavoitteena on asiakkaan itsenäistymisen ja omatoimisuuden tukeminen. Toiminnassa ovat keskiössä asiakkaan osallisuus, itsemääräämisoikeus sekä lähiverkoston huomiointi. Asuminen on tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Maksut ja hakeutuminen

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan kehitysvammapalveluiden tai terveydenhuollon vastuuhenkilöön. Asiakas maksaa asumisestaan vuokran vuokrasopimuksen mukaan. Asiakkaan kotikunta maksaa hinnaston mukaisen käyttöpäivän hinnan.

Yksikön yhteystiedot

Puh: 0400 540 910

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Tanja Hartikainen
palveluesimies
040 196 1638
tanja.hartikainen@kolpene.fi

Lataa esite

Sijainti kartalla