Asumisyksikkö Komppi

Tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua

Tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille, joilla on toimintakyvyn heikentymistä vamman, mielenterveyden tai muun syyn vuoksi. Kompissa työskentelee kokenut moniammatillinen työryhmä.

Perustiedot

Komppi on ryhmäasunto, jossa on neljä asuntoa. Kaikissa asunnoissa on oma ulko-ovi. Asunnoissa on huomioitu erityisryhmien asumisen laatusuositukset ja muut yksilöllisiä tarpeita tukevat tekijät. Jokaisessa asunnossa on wc- ja kylpytilat ja osassa asunnoista on keittiö tai keittiövaraus.

Toiminta lyhyesti

Toiminnassa ja asumisessa korostuvat asiakkaan tulevaisuuden ja sosiaalisen elämän suunnittelu ja kommunikoinnin yksilöllisten tarpeiden arviointi ja käytännön tukitoimet. Asuminen on tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Asiakasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan ja mahdollisuuksiaan arkielämän toiminnoissa, opinnoissa sekä vapaa-ajalla ja harrastuksissa. Kaikessa toiminnassa korostuvat asiakkaan kunnioittaminen, itsemääräämisoikeuden toteutuminen, osallisuus sekä lähiverkoston huomioiminen.

Yksikön yhteystiedot

Puh: 040 674 7091

 

Sivu päivitetty 17.4.2023

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Maarit Tallqvist
palveluesimies, Koivuojankatu, Tempo, Komppi ja Soolo
040 670 1571
maarit.tallqvist@lapha.fi

Lataa esite

Sijainti kartalla