Asumisyksikkö Kipinä

Tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua

Asumisyksikkö Kipinä tarjoaa tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua aikuisille ja ikääntyville erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kipinässä työskentelee kokenut moniammatillinen työryhmä.

Perustiedot

Kipinä

Asumisyksikkö Kipinä tarjoaa tehostettua asumispalvelua aikuisille ja ikääntyville erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kipinässä työskentelee kokenut moniammatillinen työryhmä.

Toiminta lyhyesti

Toiminta perustuu yksilökeskeiseen suunnitteluun ja moniammatillisesti laadittuun palvelu- ja hoitosuunnitelmaan jonka avulla asiakkaita tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan ja vahvuuksiaan arkielämän toiminnoissa. Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen.

Toiminnassa ovat keskiössä asiakkaan osallisuus, itsemääräämisoikeus sekä lähiverkoston huomiointi. Asuminen on tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Maksut ja hakeutuminen

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan kehitysvammapalveluiden tai terveydenhuollon vastuuhenkilöön. Asiakas maksaa asumisestaan vuokran vuokrasopimuksen mukaan. Asiakkaan kotikunta maksaa hinnaston mukaisen käyttöpäivän hinnan.

Yksikön yhteystiedot

Puh: 0400 158 508

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot


Lataa esite

Sijainti kartalla