Asumisyksikkö Kipinä

Tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua

Asumisyksikkö Kipinä tarjoaa tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua aikuisille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kipinässä työskentelee asumisen ohjaajia (lh) ja toiminnanohjaaja (sos amk). Sairaanhoitaja on yhteinen kahden viereisen asumisyksikön kanssa.

Perustiedot

Kipinä

Asumisyksikkö Kipinä on neljän huoneen ryhmäasunto. Lisäksi Kipinän yhteydessä on kolme erillistä asuntoa. Jokaisella asiakkaalla on käytössä oma wc- ja suihkutila. Asiakkaiden käytössä on yhteinen oleskelutila ja keittiötilat sekä sauna ja kodinhoitotilat.

Toiminta lyhyesti

Toiminta perustuu yksilökeskeiseen suunnitteluun ja moniammatillisesti laadittuun palvelu- ja hoitosuunnitelmaan, jonka avulla asiakkaita tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan ja vahvuuksiaan arkielämän toiminnoissa.

Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen jokaisen asiakkaan taidot ja kiinnostuksen kohteen yksilöllisesti huomioiden. Toiminnassa ovat keskiössä asiakkaan osallisuus, itsemääräämisoikeus, vuorovaikutus sekä lähiverkoston huomiointi. Asuminen on tehostettua asumispalvelua.

Maksut ja hakeutuminen

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan kehitysvammapalveluiden tai terveydenhuollon vastuuhenkilöön. Asiakas maksaa asumisestaan vuokran vuokrasopimuksen mukaan. Asiakkaan kotikunta maksaa hinnaston mukaisen käyttöpäivän hinnan.

Yksikön yhteystiedot

Puh: 040 162 7025

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Eija Perttula
palveluesimies
040 196 1638
eija.perttula@kolpene.fi

Lataa esite

Sijainti kartalla