Asumisyksikkö Kaarna

Tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua

Asumisyksikkö Kaarna tarjoaa tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kaarnassa työskentelee kokenut moniammatillinen työryhmä.

Perustiedot

Kaarna

Kaarna on kahdeksan asiakkaan ryhmäasunto, jossa jokaisella asiakkaalla on oma huone, johoin kuuluu wc- ja suihkutila. Asiakkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelutilat, keittiötilat, sauna ja kodinhoitotilat. Asuminen on tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Toiminta lyhyesti

Toiminta perustuu yksilökeskeiseen suunnitteluun sekä moniammatillisesti laadittuun palvelu- ja hoitosuunnitelmaan, jonka avulla asiakkaita tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan ja vahvuuksiaan arkielämän toiminnoissa.

Toiminnassa korostuu asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen sekä vuorovaikutus. Keskiössä ovat asiakkaan omien arvojen, elämänrytmin sekä turvallisuuden huomioiminen. Yksikössä toimitaan yhteistyössä asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa.

Maksut ja hakeutuminen

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan kehitysvammapalveluiden tai terveydenhuollon vastuuhenkilöön. Asiakas maksaa asumisestaan vuokran vuokrasopimuksen mukaan. Asiakkaan kotikunta maksaa hinnaston mukaisen käyttöpäivän hinnan.

Yksikön yhteystiedot

Puh: 040 724 1147, 0400 158 522

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Eija Perttula
palveluesimies
040 196 1638
eija.perttula@kolpene.fi

Lataa esite

Kuvia tiloista

Sijainti kartalla