Asumisyksikkö Jäkälä

Tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua

Asumisyksikkö Jäkälä tarjoaa tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua ikääntyville erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Jäkälässä työskentelee kokenut moniammatillinen työryhmä.

Perustiedot

Jäkälä

Jäkälä on viiden asiakkaan ryhmäasunto jossa jokaisella asiakkaalla on oma huone. Asiakkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelutilat, keittiötilat, sauna ja kodinhoitotilat. Asumisessa korostuvat asiakkaan yksilöllisten tarpeiden arviointi ja käytännön tukitoimet.

Toiminta lyhyesti

Toiminta perustuu yksilökeskeiseen suunnitteluun sekä moniammatillisesti laadittuun palvelu- ja hoitosuunnitelmaan, jonka avulla asiakkaita tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan ja vahvuuksiaan arkielämän toiminnoissa.

Toiminnassa ovat keskiössä asiakkaan osallisuus, itsemääräämisoikeus ja turvallisuus. Toimimme yhteistyössä asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Asuminen on tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Maksut ja hakeutuminen

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan kehitysvammapalveluiden tai terveydenhuollon vastuuhenkilöön. Asiakas maksaa asumisestaan vuokran vuokrasopimuksen mukaan. Asiakkaan kotikunta maksaa hinnaston mukaisen käyttöpäivän hinnan.

Yksikön yhteystiedot

Puh: 0400 158 522

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Eija Perttula
palveluesimies
040 196 1638
eija.perttula@kolpene.fi

Lataa esite

Kuvia tiloista

Sijainti kartalla