Asumisyksikkö Hangaspisto

Yksilöllisesti tuettua tehostettua palveluasumista nuorille ja aikuisille

Hangaspisto tarjoaa yksilöllisiä asumisen vaihtoehtoja erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille. Asumispalvelu on tehostettua asumispalvelua. Yksikössä on kaksi erillistä asuntoryhmää sekä rivitalo ryhmäasumiseen. Tarjoaa myös aktiivisen tuen mallin mukaista tukiasumista sekä kotiin annettavaa asumisen ohjausta ja valmennusta.

Perustiedot

Ryhmäasunto 5A

Ryhmäasunto, jossa on kaikkiaan viisi 30m²:n kokoista asuntoa. Asunnot on varustettu omalla ulko-ovella ja keittiöllä tai keittiövarauksella. Omien tilojen lisäksi niissä on yhteinen olohuone, keittiö ja sauna. Asumisessa korostuvat asiakkaan yksilöllisten tarpeiden arviointi ja käytännön tukitoimet

Toiminta lyhyesti

Toiminta perustuu yksilökeskeiseen elämänsuunnitteluun jossa asiakasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan ja mahdollisuuksiaan arkielämän toiminnoissa, opinnoissa sekä vapaa-ajalla ja harrastuksissa. Tavoitteenamme on, että jokainen asiakas tulee kuulluksi omana itsenään.

Kaikessa toiminnassa korostuvat asiakkaan kunnioittaminen, itsemääräämisoikeuden toteutuminen, osallisuus, sekä lähiverkoston huomioiminen. Asuminen on tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Yksikön yhteystiedot

Puh: 040 504 1165

 

Sivu päivitetty 17.4.2023

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Tuija Tuulaniemi
palveluesimies, Hangaspisto
040 180 1088
tuija.a.tuulaniemi@lapha.fi

Lataa esite

Sijainti kartalla