Asumisyksikkö Hangaspisto

Yksilöllisesti tuettua tehostettua palveluasumista nuorille ja aikuisille

Hangaspisto tarjoaa yksilöllisiä asumisen vaihtoehtoja erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille. Hangaspistossa on kaksi erillistä asuntoryhmää sekä rivitalo ryhmäasumiseen. Hangaspisto tarjoaa myös aktiivisen tuen mallin mukaista tukiasumista sekä kotiin annettavaa asumisen ohjausta ja valmennusta.

Perustiedot

Asuntoryhmät 5B ja C

Erillisistä asunnoista koostuvien asuntoryhmien asunnot ovat kooltaan 30m² tai 35m². Asunnot ovat esteettömiä ja normaalivarusteisia. Asumisessa korostuvat asiakkaan yksilöllisten tarpeiden arviointi ja käytännön tukitoimet.

Toiminta lyhyesti

Toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaan omien arvojen ja elämänrytmin sekä kodin ja yksityisyyden kunnioittaminen. Tavoitteena on elämänhallinnan parantuminen ja yhteiskunnallisen osallisuuden lisääntyminen. Asuminen on tehostettua asumispalvelua, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Asuntoryhmissä tuetaan ja harjoitellaan asumisessa tarvittavia taitoja sekä edistetään asiakkaan mahdollisimman itsenäistä asumista. Kaikessa toiminnassa korostuvat asiakkaan kunnioittaminen, itsemääräämisoikeuden toteutuminen, osallisuus, sekä lähiverkoston huomioiminen.

Yksikön yhteystiedot

Hangaspisto 5B
Hangaspisto 5C
Sivu päivitetty 17.4.2023

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Tuija Tuulaniemi
palveluesimies, Hangaspisto
040 180 1088
tuija.a.tuulaniemi@lapha.fi

Lataa esite

Sijainti kartalla