Asumisyksikkö Aisakello

Tehostettua ja valmentavaa asumispalvelua

Yksilöllisesti tuettua, tehostettua palveluasumista tai valmentavaa asumista nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat jatkuvasti apua ja tukea selviytyäkseen päivittäisistä toiminnoistaan.

Perustiedot

Ryhmäasunto, Aisakellontie 9

Ryhmäasuntojen esteettömät asunnot on suunniteltu monivammaisille ja liikuntaesteisille. Kaikissa asunnoissa on joko oma keittiö tai keittiövaraus sekä oma uloskäynti. Ryhmäasunnossa on myös yhteinen olohuone, keittiötilat ja sauna.

Asuntoryhmät, Aisakellontie 13

Asuntoryhmässä on kuusi esteetöntä ja normaalivarusteista asuntoa, joissa kaikissa on oma sisäänkäynti. Asiakkaiden yhteinen tila on ryhmäasuntojen yhteydessä ja sinne on oma sisäänkäynti.

Toiminta lyhyesti

Asumisessa korostuvat asiakkaan tulevaisuuden ja sosiaalisen elämän suunnittelu sekä lähiverkoston huomiointi. Asuminen perustuu moniammatillisesti laadittuun palvelu- ja hoitosuunnitelmaan sekä oman elämäni suunnitelmaan.

Maksut ja hakeminen

Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan kehitysvammapalveluiden tai terveydenhuollon vastuuhenkilöön. Asiakas maksaa asumisestaan vuokran vuokrasopimuksen mukaan. Asiakkaan kotikunta maksaa kuntayhtymän hinnaston mukaisen käyttöpäivän hinnan.

Lisätiedot

Tiedustelut ja lisätiedot

Paula Pispa
palveluesimies, aisakellon asumisyksikkö
040 637 1791
paula.pispa@kolpene.fi

Lataa esite

Sijainti kartalla